Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenpot recept
Boerenpot recept

Boerenpot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneed het gehakt goed door met de kaas, koffieroom, peper en zout naar smaak en rol hiervan gehaktballetjes ter grootte van een walnoot. Verhit de boter in een braadpan en bak hierin de spekblokjes knapperig. Schep ze daarna uit de pan. Bak in het achtergebleven braadvet de gehaktballetjes rondom bruin. Voeg dan de aardappelen, wortelen en de uitgelekte zilveruitjes toe. Schep alles door elkaar en laat het gerecht met het deksel op de pan in ca. 20 minuten zachtjes gaar worden. Schep het geheel af en toe om. Roer de slagroom en mosterd erdoor en laat het geheel al roerend door en door warm worden. Strooi de spekblokjes erover en breng op smaak met zout en (versgemalen) peper.

Allergenen Informatie

Voor dit boerenpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven