Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenkool met champignonjus recept
Boerenkool met champignonjus recept

Boerenkool met champignonjus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de aardappelen in een ruime pan en schenk er zoveel water op zodat ze voor de helft onderstaan. Verdeel de boerenkool erover en kook de aardappelen met de groenten in ▒ 20 min. gaar. Wel intussen de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie en bak de uien ▒ 5 min. op halfhoog vuur. Bak de champignons 5 min. op een hoog vuur mee. Voeg 2,5 deciliter koud water en de inhoud van het zakje jusmix toe en breng de jus al roerende aan de kook. Giet de aardappelen en de boerenkool af maar vang 2 deciliter van het kooknat op. Stamp de aardappelen met de boerenkool fijn en voeg zoveel kooknat tot zodat een smeu´ge stamppot ontstaat. Doe hem over in een schaal en serveer met de champignonjus en de in plakjes gesneden worst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit boerenkool met champignonjus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven