Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkoolstamp recept
Bloemkoolstamp recept

Bloemkoolstamp


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de bloemkool schoon en verdeel in roosjes. Kook de bloemkool roosjes in ruim water met zout beetgaar in 7.5 minuten.
Snijd intussen de halve krop sla in dunne repen.
Snijd de zongedroogde tomaten in stukken. Snijd de lente-uitjes in ringetjes.
Fruit de ringetjes lente-ui zacht in een scheutje olijfolie.
Giet de bloemkool af en druk de bloemkool met een pureestamper fijn.
Schep de lente-ui met de olie en de kruiden door de bloemkool, meng de sla erdoor en als laatste de tomaat.

Serveersuggesties

Lekker met gebakken vis.

Allergenen Informatie

Voor dit bloemkoolstamp recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven