Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkoolpannetje recept
Bloemkoolpannetje recept

Bloemkoolpannetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bloemkool schoonmaken, wassen en in roosjes snijden. Ui snijden en in heet vet fruiten. Paprikapoeder erdoor roeren, de bloemkool toevoegen en daarin smoren. Bouillon erbij gieten en met peper en zout op smaak maken. 10 min laten koken. Bloem met room aanroeren en de saus ermee binden. Ham in reepjes snijden en daarin verhitten. Opmerking: Ik heb culinaire room gebruikt i.p.v. zure room. Serveren met rijst, maar is ook lekker met pasta naar keuze.

Allergenen Informatie

Voor dit bloemkoolpannetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven