Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkool op Chinese wijze recept
Bloemkool op Chinese wijze recept

Bloemkool op Chinese wijze


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de bloemkool halfgaar. Maak een sausje van ketoembar, peper, djahe, sojasaus en bouillon. Fruit de knoflook 30 seconden in 2 eetlepls olie. Doe de saus erbij en breng snel aan de kook. Voeg de bloemkool toe en laat het onder af en toe omscheppen in ongeveer 5 minuten gaar worden. Doe in een serveerschaal, bestrooi met korianderblad en besprenkel met kerrieolie. Serveer bij witte rijst en bijvoorbeeld frikandel pan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkool op chinese wijze recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bloemkool op Chinese wijze heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Vond dit recept bijzonder lekker
    Fielos gaf dit recept op 1 januari 2008 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven