Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkool met sjalotjes en knoflook recept
Bloemkool met sjalotjes en knoflook recept

Bloemkool met sjalotjes en knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bloemkool in roosjes. Pel en snipper de sjalotjes met knoflook. Kook de bloemkool in water met zout 10 minuten. Giet het af en spoel het onder koud water af. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes met knoflook en sambal 5 minuten op laag vuur. Voeg het citroensap met crème fraïche en 1 deciliter heet water toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de bloemkool met ketjap toe en warm het geheel 5 minuten door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkool met sjalotjes en knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven