Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkool met ei en gebakken paneermeel recept
Bloemkool met ei en gebakken paneermeel recept

Bloemkool met ei en gebakken paneermeel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ei hard koken in 8 minuten en laten schrikken en pellen. Laten afkoelen en in kleine stukjes snijden. De peterselie fijnknippen en de bloemkool voorbereiden.
In pan met weinig water en zout de bloemkool in 10 minuten gaar koken. Intussen in koekpan de boter verhitten. Paneermeel en Parmazaanse kaas ongeveer 2 minuten bakken. Bloemkool afgieten en overdoen in schaal. Het paneermeelmengsel er over strooien en garneren met het ei en de peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bloemkool met ei en gebakken paneermeel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven