Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bleekselderij ovenschotel recept
Bleekselderij ovenschotel recept

Bleekselderij ovenschotel


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Bleekselderij ontdraden en in stukken snijden van ongeveer 10 cm. 10 minuten gaar laten koken in water. Van bouillon, ei, boter, bloem en melk een saus maken. (Boter smelten, bloem erdoor, even laten rusten, bouillon erdoor en melk erdoor) Op smaak brengen met kaas, peper en zout. Als laatste de eidooier erdoor roeren. Bleekselderij in ham rollen. In schaal doen en de saus erover. 15 minuten in oven op 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bleekselderij ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bleekselderij ovenschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.5 / 10 in 4 recensies

  • Er staat toch 'eidooier erin' ? ei wordt dus wel gebruikt neem ik aan?
    Lascas gaf dit recept op 22 augustus 2012 5 uit 5 sterren
  • Heb je het ei gebruikt in de saus?
    Robancona gaf dit recept op 16 februari 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik ben totaal geen kookprinses maar ik heb dit klaargemaakt, het lukte en smaakte zelfs nog lekker ook!
    Jess gaf dit recept op 27 januari 2012 4 uit 5 sterren
  • Ik hou een ei over............. ziet er verder lekker uit.
    Basbas gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven