Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergine masala recept
Aubergine masala recept

Aubergine masala


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aubergine in blokjes 1 inch en zet apart.
Verhit de olie in een vat.
Snipper de uien en voeg deze toe aan de olie. Roer het voor 2 minuten. Voeg tomaten en kook tot zacht.
Voeg de groene pepers, knoflook en gember toe en bak.
Vervolgens voeg de komijn poeder, corriander poeder en kurkuma poeder en roer goed. Kook ze 5 minuten.
Voeg nu de aubergine toe en roer goed. Bedek het schip en kook 1 5 minuten. Voeg water, indien nodig.
Voeg zout naar smaak.
Garneer met verse koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aubergine masala recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven