Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges op de traditionele manier recept
Asperges op de traditionele manier recept

Asperges op de traditionele manier


Ingrediënten


Bereidingswijze


De asperges schillen met een dunschiller. Ongeveer 1 cm van de onderkant afsnijden. In koud water met een beetje zout de asperges op het vuur zetten en aan de kook brengen. 3 Minuten laten koken en dan het gas uit zetten. 15 20 minuten met de deksel op de pan laten staan om na te garen. Asperges voorzichtig uit laten lekken. Op een platte schaal de ham mooi neerleggen. Asperges er op, sausje erover en de eieren erover verkruimelen. Serveren met (nieuwe) aardappelen of krieltjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit asperges op de traditionele manier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven