Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges met witte saus recept
Asperges met witte saus recept

Asperges met witte saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges vanaf de kopjes en verwijder 2 cm van de onderkant. Breng een pan met ruim water, zout, klontje boter en suiker aan de kook. Kook de asperges in 15 minuten gaar. Pers de citroen uit. Was de basilicum en hak de helft fijn. Meng de eierdooiers met de yoghurt, 1 theelepel citroensap en zout. Laat de boter smelten en voeg druppelgewijs toe aan de saus. Breng de saus op smaak met basilicum, rest van citroensap en zout. Laat de asperges uitlekken en verdeel ze over 4 borden. Schenk de witte saus erover en garneer met basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperges met witte saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven