Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges met kruidensaus recept
Asperges met kruidensaus recept

Asperges met kruidensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en schil de asperges. Kook de asperges 17.5 minuten in licht gezouten water met wat suiker. Kook de eieren hard, laat ze schrikken, afkoelen, en pel ze. Was de kruiden en de lente-uitjes, schud ze droog en snijd ze fijn. Meng ze met de zure room en de slasaus. Breng op smaak met zout en peper. Hak de eieren grof en spatel ze door de saus. Laat de asperges uitlekken en serveer ze met de saus. Erg lekker hierbij zijn krieltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperges met kruidensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven