Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges met kipfilet en kruidenroom recept
Asperges met kipfilet en kruidenroom recept

Asperges met kipfilet en kruidenroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappels en kook ze afgedekt ca. 20 minuten met water en zout. Was de asperges. Breng 250 milliliter water aan de kook met wat zout en boter. Kook daarin de asperges afgedekt ca. 15 minuten gaar. Was de kruiden, leg wat apart voor garnering en hak de rest fijn. Meng de zure room met de bloem. Haal de asperges uit de pan en houd ze warm. Roer de zure room door het aspergevocht. Kook het geheel ca. 3 minuten en roer er ook de gehakte kruiden doorheen. Breng de saus op smaak met zout, peper en citroensap. Serveer de asperges met de krieltjes, de saus en de kipfilet. Garneer met de achtergehouden kruiden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit asperges met kipfilet en kruidenroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven