Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges met kaas, tomaat en beenham recept
Asperges met kaas, tomaat en beenham recept

Asperges met kaas, tomaat en beenham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Schil de asperges en verwijder de houtachtige uiteinden.
Kook in weinig water met zout in 11 minuten beetgaar.
Giet de asperges af en laat ze uitlekken op keukenpapier of een schone theedoek.
Verdeel de asperges in vier porties en wikkel om elke portie een plakje ham.
Leg dit in de ingevette ovenschaal. Verdeel de plakjes tomaat erover. Bestrooi met de kaas en naar smaak met peper en zout.
Bak 25 minuten in de oven tot de kaas goudbruin kleurt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperges met kaas, tomaat en beenham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven