Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges met gebakken beschuit -peterseliesaus recept
Asperges met gebakken beschuit -peterseliesaus recept

Asperges met gebakken beschuit -peterseliesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Asperges schillen en koppen. Daarna in 20 minuten gaar koken met zout en suiker (schillen en koppen gebruiken voor bouillon of als basis voor soep en saus en gebruik ook het kookwater van de asperges, eventueel invriezen). De helft van de boter smelten. Ui en beschuitkruim 3 minuten zachtjes bakken en de rest van de boter en peterselie er bij doen. Nog 3 minuten zachtjes bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Over de asperges schenken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit asperges met gebakken beschuit -peterseliesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven