Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergerolletjes met botersaus recept
Aspergerolletjes met botersaus recept

Aspergerolletjes met botersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper het sjalotje. Breng de wijn met water en sjalotje aan de kook en kook het in tot er twee eetlepels over zijn. Zeef de saus en laat hem afkoelen. Breng een hoge pan met water, zout, rietsuiker en citroensap aan de kook. Maak de asperges schoon en snijd de topjes eraf. Kook de asperges met topjes in het water in 20 minuten gaar. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Klop het wijnmengsel met de eierdooiers los in een kom boven een pan met een laagje heet water tot er een romig sausje ontstaat. Neem de kom van de pan en voeg al roerend de gesmolten boter erdoor tot een gladde saus. Breng de saus op smaak met citroensap en nootmuskaat. Rol de asperges in 8 porties in de ham en leg ze op een schaal. Serveer de rolletjes met de botersaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aspergerolletjes met botersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven