Aspergecocktail

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Schil de en snijd de harde onderkanten royaal weg.
  2. Breng ruim water aan de kook en voeg en toe.
  3. Kook hierin de 10 minuten.
  4. Laat ze uitlekken en koud worden.
  5. Snijd ze in stukken van 4 centimeter en houd de punten apart.
  6. Laat de mandarijntjes uitlekken en doe ze in een kom.
  7. Voeg de aspergestukken toe.
  8. Schil de en hak deze zeer fijn.
  9. Hak de fijn en roer ze beide door de en de mandarijntjes.
  10. Verdeel dit mengsel over 4 cocktailglazen.
  11. Roer de rest van de ingrediënten door elkaar en giet de saus over het mengsel in de glazen.
  12. Bestrooi met , leg wat aspergepunten in het zicht en zet de sinaasappelschijven op de zijkant van de glazen.
  13. Zet de cocktail minstens een halfuur in de koelkast en serveer met toast en boter.
25
25
25

Variaties op Aspergecocktail

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Aspergecocktail
VariatieAantalGang
Aspergecocktail met kip1Voorgerechten
Aspergecocktail1Voorgerechten
Aspergecocktail met parelhoenfilet1Koud

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
76 kcal
3%304 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Aspergecocktail