Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Antroewa (witte aubergine) recept
Antroewa (witte aubergine) recept

Antroewa (witte aubergine)


Ingrediënten


Bereidingswijze


De antroewa's wassen, kroon en steel laten staan en aan de onderkant kruisgewijs insnijden. Antroewa's koken met gelijke delen water en melk dat ze net onder staan. (de melk wordt gebruikt om verkleuren tegen te gaan). De kruidnagels en een klontje boter toevoegen. Koken tot ze gaar zijn in ongeveer 25 minuten. Met de steel en het overgebleven melksausje opdienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit antroewa (witte aubergine) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven