Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amsoi met varkenspoulet recept
Amsoi met varkenspoulet recept

Amsoi met varkenspoulet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Snijd de amsoi bladeren evt. los van de stengel. Was de bladeren en sla ze uit. Snijd de harde uiteinden van de bladstelen weg. Snijd de groente in stukken van ongeveer 3 cm. Snijd de ui en de knoflook fijn. Bereiding: Verhit de olie in een braad(pan) of wok op matig hoog vuur. Fruit hierin de ui en de knoflook tot de ui glazig is. Doe het vlees erbij en bak het aan alle kanten bruin (af en toe omscheppen) Strooi het zout en peper over het vlees. Doe de ketjap en het water erbij en stoof het vlees gaar in 20 min. Voeg de amsoi toe, schep om en stoof alles nog 5 min.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amsoi met varkenspoulet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven