Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-preischotel met ham en kaassaus recept
Aardappel-preischotel met ham en kaassaus recept

Aardappel-preischotel met ham en kaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en schil de aardappels, snijd ze aan stukken, kook ze, giet ze af, stamp ze fijn, voeg de melk, zout en peper toe en maak er een gladde puree van. Smelt de boter in een pan, roer de prei erdoor en laat de prei zachtjes in ca. 6 minuten beetgaar worden. Roer af en toe en breng de prei op smaak met bouillonpoeder. Maak de saus uit mijn receptenboek. Voeg de hamblokjes en de kaas toe. Doe de puree in een schaal. Verdeel de prei erover en giet de saus erboven op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-preischotel met ham en kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aardappel-preischotel met ham en kaassaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Bereidingswijze is jammergenoeg niet compleet. Waar de puree? Moet het nog in de oven? hoe heet en hoe lang?
    Lis gaf dit recept op 16 februari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven