Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-bloemkool kerrie recept
Aardappel-bloemkool kerrie recept

Aardappel-bloemkool kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snipper de ui. Verwarm de olie in een pan en frituur hier in de aardappeltjes tot ze bruin zijn. Verdeel de bloemkool in roosjes. Voeg deze en de gesnipperde ui toe aan de aardappeltjes. Verwarm dit samen in 3.5 min. Roer hier de kerrie pasta, de tomaten en 200 mililiter water door. Breng het al roerend aan de kook en laat dan op laag vuur 15 min. sudderen. Roer er nu de spinazie door en kook het nog 4.5 min. tot de spinazie gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-bloemkool kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven