Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geitenkaas in spek met rozemarijn recept
Geitenkaas in spek met rozemarijn recept

Geitenkaas in spek met rozemarijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Omwikkel elk plakje geitenkaas met een plakje spek, maak er met een satéprikker een gaatje in.
Knip de rozemarijn in 8 kleine takjes, steek ze in de gaatjes door het spek en de geitenkaas.
Bak aan tafel op de bakplaat in een beetje olie de kaasjes in ca. 5 minuten goudbruin. Besprenkel ze op een bordje met een beetje olijfolie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geitenkaas in spek met rozemarijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven