Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Frittata met varkensreepjes en chorizo voor de gourmet


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de paprika's schoon, snijd ze in stukjes en schep ze door elkaar.
Snijd de chorizo in blokjes.
Klop de eieren in een kom los en voeg zout en peper naar smaak toe.

Verhit 1 theelepel olie in een gourmetpannetje en bak de varkensreepjes in totaal 3 tot 5 minuten.
Voeg een deel van de paprika en chorizo toe en bak ca 4 minuten mee.

Schenk een deel van het eimengsel erover en zet de vlam onder het pannetje lager. Bak de frittata 5 tot 6 minuten of tot deze is gestold.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frittata met varkensreepjes en chorizo voor de gourmet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven