Frittata met varkensreepjes en chorizo voor de gourmet
Ingrediënten
- 0,25 rode paprika
- 0,25 gele paprika
- 0,25 groene paprika
- 4 eieren
- zout
- peper
- 4 theelepels olijfolie traditioneel
- 150 gram varkensreepjes
- 50 gram chorizo
Bereidingswijze
Snijd de chorizo in blokjes.
Klop de eieren in een kom los en voeg zout en peper naar smaak toe.
Verhit 1 theelepel olie in een gourmetpannetje en bak de varkensreepjes in totaal 3 tot 5 minuten.
Voeg een deel van de paprika en chorizo toe en bak ca 4 minuten mee.
Schenk een deel van het eimengsel erover en zet de vlam onder het pannetje lager. Bak de frittata 5 tot 6 minuten of tot deze is gestold.
Meer Recepten
- Chocolade-frambozenpannenkoekjes voor gourmet4 porties
15 minuten
bettyvandijk - Groentespiesjes met pindasaus voor gourmet4 porties
20 minuten
bettyvandijk - Varkenshaasje parmezaan voor de gourmet4 porties
10 minuten
bettyvandijk
Allergenen Informatie
Voor dit frittata met varkensreepjes en chorizo voor de gourmet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Gourmet
- Frittata met varkensreepjes en chorizo voor de gourmet