Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignons in roomsaus recept
Champignons in roomsaus recept

Champignons in roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon, snijd deze in plakjes en leg deze op een schaal. Doe de slagroom in een sauskommetje. Aan tafel: Verhit een klein klontje boter in een gourmetpannetje en bak hierin 5 plakjes champignons tot het vocht is verdampt. Voeg dan 1 eetlepel slagroom toe en laat dit even sudderen tot de saus begint in te dikken. Giet er dan een scheutje port bij. Breng het op smaak met wat peper en zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignons in roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven