Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash met linzen recept
Goulash met linzen recept

Goulash met linzen


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snij het rundvlees en bak dit aan met knoflook,uien en rode peper.
Voeg daarna de gesneden wortels en paprika toe en bak dit ook even mee.
Vervolgens je linzen even wassen en ook even mee fruiten, dan de champignons even meebakken.
Voeg de gesneden tomaat toe.
Daarna paprikapoeder en ras el hanout toevoegen. Voeg water toe en bouillonblokje.
Zet het vuur laag en laat het gelang het vlees dat je gebruikt ongeveer 50 minuten pruttelen.
Voeg indien nodig tussentijds wat water toe.
De laatste 10 minuten fijngesneden aardappels toevoegen voor wat extra binding.

Serveersuggesties

Serveren met pasta, rijst, couscous, Turks brood en een bijvoorbeeld een lekkere paprika/tomatensalade.

Allergenen Informatie

Voor dit goulash met linzen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven