Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash recept
Goulash recept

Goulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem het rundvlees en strooi gelijkmatig de bloem over het vlees. Vermeng dit goed door elkaar. Bak het vlees aan alle kanten goed aan . Alleen dicht schroeien. Snij in de tussen tijd de paprika en kleine stukken. Schil de uien en snij deze in stukken. Neem het vlees uit de pan zet zet dit even apart. Doe nu de paprika en de uien in de pan en bak dit voor 2 minuten door. Let op de uien mogen niet donker bakken. Vermeng hier de tomatenpuree bij en bak dit voor 2 minuten even door. Voeg hier de kruiden bij (paprikapoeder en karwijzaad) en vermeng dit goed met elkaar. Dit even laten bakken voor 1 minuut. Voeg nu het vlees en het paprika mengsel bij elkaar en roerbak dit voor 2 minuten. Blus het mengsel met het water. en laat dit voor twee uur zacht door koken op een laag vuur. Wel af en toe goed door roeren tegen aanplakken van de pan.
Het kan zijn dat het mengsel te dik wordt. Voeg hier dan nog wat water bij. U zult merken dat u een heerlijke goulash zet.

veel pezier en eetsmakelijk

Serveersuggesties

Heerlijk met rijst of aardappel of aardappelpuree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit goulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven