Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika's recept
Gevulde paprika's recept

Gevulde paprika's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kop de paprika's en haal de zaadlijsten eruit.
Rul het gehakt, zonder boter of margarine in een hapjespan. Voeg de ui toe en laat de ui glazig worden. Voeg dan de paprikastukjes en champignonschijfjes toe. Wacht tot de champignons hun vocht weer loslaten en voeg dan de rijst toe. Laat de rijst het vocht opnemen tot het mooi glazig is. Voeg de bouillon toe en laat de vulling voor 15 rustig sudderen met gesloten deksel.
Ondertussen verwarm de oven voor naar 200 gr.
Als je niet van stevige paprika's houdt dompel de paprika's dan even in heet water.
Zodra de vulling klaar is, neem van het vuur en roer de suiker erdoor. Daarna roer de kaas erdoor en vul de paprika's met een lepel. Houdt even apart. Doe de rest in een ovenschaal en leg de paprika's er bovenop zodat ze mooi blijven staan. dek af met alluminium folie.
Na 30 minuten in de oven, de folie verwijderen en mooi bruin korstje laten krijgen in 15 minuten.
Heel even af laten koelen.
Erg lekker met een tomatensalade!
eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven