

Gevuld Turks brood
- Turkije
- Hoofdgerechten
- 1 brood(jes)
- 45 minuten
- 10 minuten
- irene1306
Ingrediënten
- 1 komkommer
- zout
- peper
- 3 teentjes knoflook
- 300 milliliter yoghurt
- 500 gram runder(runder)gehakt
- 1 kuipje milde Indiase Curry
- 1 Turks brood
Bereidingswijze
Pel en pers 1 teentje knoflook uit boven 250ml yoghurt en schep de komkommerrasp erdoor. Breng op smaak met peper en kruiden en zet de saus afgedekt in de koelkast. Verwarm de heteluchtoven op 200 graden.
Bak het gehakt met de curry in een koekenpan in ongeveer 5 minuten en roer de rest van de yoghurt en 2 eetlepels water erdoor.
Pers de rest van de knoflook uit boven het gehakt en laat dit nog 3 minuutjes zachtjes bakken. Halveer het brood overdwars en bevochtig de buitenkant licht.
Vul het brood met het warme gehaktmengsel en rooster het midden in de oven in ongeveer 8 minuten knapperig. Serveer het gevulde brood met de yoghurtsaus.
Meer Recepten
- Beefburgers met Turks brood en extra's, een feestje4 porties
25 minuten
sheanko - Zomerse gazpacho4 porties
10 minuten
helma1 - Merquezworstjes met paprika en courgette4 porties
35 minuten
HuibV
Allergenen Informatie
Voor dit gevuld turks brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Gevuld turks brood