Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld Turks brood recept
Gevuld Turks brood recept

Gevuld Turks brood


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Was de komkommer, halveer deze en verwijder de zaadjes. Rasp de komkommer in een vergiet, bestrooi deze met zout en laat dit 30 minuten uitlekken. Dep hierna eventueel nog droog.
Pel en pers 1 teentje knoflook uit boven 250ml yoghurt en schep de komkommerrasp erdoor. Breng op smaak met peper en kruiden en zet de saus afgedekt in de koelkast. Verwarm de heteluchtoven op 200 graden.
Bak het gehakt met de curry in een koekenpan in ongeveer 5 minuten en roer de rest van de yoghurt en 2 eetlepels water erdoor.
Pers de rest van de knoflook uit boven het gehakt en laat dit nog 3 minuutjes zachtjes bakken. Halveer het brood overdwars en bevochtig de buitenkant licht.
Vul het brood met het warme gehaktmengsel en rooster het midden in de oven in ongeveer 8 minuten knapperig. Serveer het gevulde brood met de yoghurtsaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld turks brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven