Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zwarte boontjes kip recept
Zwarte boontjes kip recept

Zwarte boontjes kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de prei in ringen en fruit deze aan.
Neem 2 lepels boontjes en spoel deze 1 keer af. (schrik niet van de lucht,komt helemaal goed).
Bak de kipstukjes aan,en voeg daarna de boontjes toe.
Giet daarna de bouillon en over tot de kip bijna onder staan,regelmatig keren,en verder rustig laten pruttelen. Als de kip gaar is uit de pan halen en de saus nog wat laten inkoken. Dan de kip weer terug in de pan.

Eet smakelijk.

Zwarte bonen zijn verkrijgbaar bij de Toko.

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood om te dopen in de saus,met een salade,of met mie. Eigenlijk is het nog lekkerder als het een paar dagen ingevroren is geweest. Ook lekker als borrelhapje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zwarte boontjes kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven