Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool van het huis met kippenpoten recept
Zuurkool van het huis met kippenpoten recept

Zuurkool van het huis met kippenpoten


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kippenpoten met zout en peper inwrijven en in een grote braadpan aanbraden tot ze bruin zijn. Flinke scheut ketjap toevoegen. Vuur laag draaien en een half uurtje laten garen. Zonodig halverwege een scheutje water toevoegen, maar liever niet (dus niet te hoog vuur). De zuurkool met twee vorken lostrekken in een pan met dikke bodem. Ananas of tropische vruchten met sap toevoegen. Rozijnen toevoegen. Wijn toevoegen. Aan de kook brengen en alles een kwartiertje laten koken op een zacht pitje. (Het gerecht kan ook een minuut of 7 in de magnetron (750 Watt) worden gestoofd. Lekker met aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zuurkool van het huis met kippenpoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven