Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zoete kipfilet met perzik en rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.
Fruit de ui en de knoflook in de olie,voeg de kipfilet toe en bak het vlees ca 8 minuten.
Laat de perzik uitlekken en bewaar het vocht. Snijd de perzik in stukjes. Voeg de perzik, tomatenpuree en 5 eetlepels perzikvocht toe aan het vlees. Roer alles goed door elkaar. Doe het deksel op de pan en laat alles 5 minuten op een zacht vuurtje sudderen,breng op smaak met zout en peper.

Allergenen Informatie

Voor dit zoete kipfilet met perzik en rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven