Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete kip curry recept
Zoete kip curry recept

Zoete kip curry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kip in blokjes van 2 cm snijden. Olie in een pan met dikke bodem verhitten: de amandelen currypasta en kurkuma al roerend 2 minuten verhitten, voeg dan de kip toe en roer nog eens 5 minuten. Dan de ananassap toevoegen en aan de kook brengen. Afgedekt 2 5 minuten laten sudderen tot het vlees lekker mals is. De ananas, courgette, paprika en de krenten toevoegen. Onafgedekt 5 minuten laten sudderen. Lekker bij zilvervliesrijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zoete kip curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven