Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeewolf in het groen recept
Zeewolf in het groen recept

Zeewolf in het groen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Trek sliertjes van de citroenschil en pers hem uit. Halveer de courgette in de lengte en snijd er dunne plakken van. Breng de visfond met de helft van de citroenreepjes aan de kook. Voeg de courgetteplakken toe en kook het 5 minuten op laag vuur mee. Schep de courgette uit de pan en spoel ze af met koud water. Neem de kokende visfond van het vuur, leg de zeewolf erin en pocheer hem in 12 minuten met de deksel op de pan. Klop de eierdooiers los met citroensap en verwarm het au bain marie. Klop de dooiers met de garde 6 minuten tot de saus bindt. Voeg al roerend van het vuur de gesmolten boter toe en breng het op smaak met zout. Verwijder de worteltjes van de veldsla en schep de courgette erdoor. Verdeel het mengsel over 4 borden en leg de vis erop. Schep de saus over het gerecht en bestrooi het met citroenrasp.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zeewolf in het groen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven