Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vijfkruiden kip recept
Vijfkruiden kip recept

Vijfkruiden kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de kip af en laat haar uitlekken. Verhit wat olie in de wadjan, leg de kip erin en bak haar onder voortdurend draaien op een matig vuur aan alle kanten bruin. Leg de kip in een grote pan met zoveel water dat ze onder staat, voeg de soyasausen, vijfkruidenpoeder en sherry toe. Breng aan de kook en laat de kip 2 uur zachtjes koken. Neem de kip uit de pan, dep haar droog en bak in nieuwe olie totdat het vel knappend bruin is. Neem de kip uit de pan en bak de kool in dezelfde olie. Serveer de kip op de kool en geef er soyasausen in kommetjes bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vijfkruiden kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven