Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise kip met basilicum recept
Thaise kip met basilicum recept

Thaise kip met basilicum


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit een wok op een hoog vuur, voeg 1 eetlepel van de olie toe en verdeel dit over de bodem en zijkanten. Bak de kip in porties in 4 minuten lichtbruin en bijna gaar. Voeg indien nodig nog iets olie toe. Doe de kip in een kom en houd hem warm. Verhit de rest van de olie. Voeg knoflook en de lenteui, kousenband en de verse peper toe. Roerbak alles 1 minuut of tot de ui zacht is. Doe dan de kip erbij. Roer de basilicum en de munt erdoor. Meng de vissaus, oestersaus, limoensap en 2 eetlepels water en schenk dit bij het kipmengsel. Laat alles 1 minut rustig koken. Garneer met wat extra basilicum en serveer met jasmijnrijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise kip met basilicum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven