Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tandorieburgers met naanbrood en mangochutney recept
Tandorieburgers met naanbrood en mangochutney recept

Tandorieburgers met naanbrood en mangochutney


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng het kipgehakt met de kerriemassala, gemberpoeder, komijnzaadpoeder, gemalen koriander, knoflook, 1 volle eetlepel yoghurt, verse peterselie, zout en evt. peper. Maak er vier grote schijven van en bak ze langzaam in de olie. Maak ondertussen een saus van de overige yogurt en de mangochutney. Bereid de naanbrood volgens de verpakking. Serveer er eventueel een salade van veldsla met verse mango bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tandorieburgers met naanbrood en mangochutney recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven