Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tandoori-kip recept
Tandoori-kip recept

Tandoori-kip


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak een marinade van yoghurt, citroensap, knoflook, gember, koriander, djinten, peper, zout, kruidnagelgruis, sambal, keukenkleurstof, kardemom en koenjit. Kerf het vlees ondiep in, doe het in een schaal, giet de marinade erover en wrijf deze in de kip. Laat de kip 1 nacht in de koelkast marineren. Neem de kip uit de marinade, dep ze droog en leg ze op een rooster in een op 240 graden Celcius voorverwarmde oven. Bak de kip onder af en toe draaien in ongeveer 30 minuten gaar en bruin. Doe over in een serveerschaal en garneer met uiringen en plakjes tomaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tandoori-kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven