Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tamarinde-Kip recept
Tamarinde-Kip recept

Tamarinde-Kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng de tamarindepasta met het water en doe er de ui, knoflook, suiker, sambal en soyasaus bij. Doe de kip erbij, vermeng goed en zet het een nacht in de koelkast om goed in te trekken. Doe de kip in een vuurvaste schaal, bestrooi met koriander breng aan de kook. Doe de deksel erop en sudder 40 minuten. Neem van het vuur als het vocht verdampt en ingetrokken is. Breng op smaak met zout en peper en serveer bij witte rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit tamarinde-kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven