Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tamarinde kip 1 recept
Tamarinde kip 1 recept

Tamarinde kip 1


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van ui, knoflook en gember. Verhit de olie in een wok en bak de kippenpoten rondom bruin. Voeg de boemboe en bak deze in ongeveer 2 minuten glazig. Voeg de kip weer toe, samen met het water, ketjap, de suiker, de sambal en de tamarinde. Breng alles aan de kook en laat de kip in een half uurtje gaar stoven. Neem de kip uit de pan en houd ze warm. Kook de saus wat in en giet deze over de kipstukken.

Allergenen Informatie

Voor dit tamarinde kip 1 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven