Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpotje van kip recept
Stoofpotje van kip recept

Stoofpotje van kip


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Olijfolie in grote pan heet laten worden. Gedroogde peterselie op een bord met bloem en zout en peper mengen. Kip erdoor halen en in pan doen en in 6.5 minuten bruinen. Sjalotjes en champignons erdoor doen en licht laten bruinen. Cider en cranberrysaus erdoor. Laten koken en daarna 40 minuten op licht vuur laten pruttelen met de deksel erop. Crème fraiche erdoor en nog 20 minuten laten pruttelen zonder deksel op de pan. Serveren met verse peterselie erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpotje van kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven