Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal goreng ati ajam recept
Sambal goreng ati ajam recept

Sambal goreng ati ajam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de kippenlevertjes schoon en snijd in grove stukken. Versnipper de uien en knoflook en de paprika in reepjes. Voeg 2 eetlepels olie in een pan en laat goed heet worden. Doe de kippenlevertjes in de pan en bak ze droog. Als ze mooi droog zijn, leg je ze apart. Voeg in dezelfde pan nog wat olie toe. Bak nu de uien, knoflook en de paprika tot de uien en knoflook een beetje bruin worden. Voeg nu de salam en de sambal en de levers toe, even goed doorroeren en als laaste de ketjap erdoor roeren. Zoals meeste Indische recepten is dit ook het lekkerste als dit van te voren gemaakt word en dan weer even opgewarmd word.

Serveersuggesties

Lekker met rijst. Voeg ook eens een snufje kaneel toe voor een nog kruidigere smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng ati ajam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sambal goreng ati ajam heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Sambal goreng ati ajam is een geweldig recept. Is aan te bevelen, heerlijk tot zeer heerlijk!
    Bezoeker gaf dit recept op 11 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven