Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Goreng Ajam kering recept
Sambal Goreng Ajam kering recept

Sambal Goreng Ajam kering


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Wrijf de kip in met zout, sambal en nootmuskaat en laat dit 30 minuten marineren. Bak de kipbruin en half gaar in wat olie, neem ze uit de pan en laat ze uitlekken. Fruit in dezelfde olie de overige ingredienten, voeg de kip toe en laat op laag vuur de kruidenmassa goed intrekken. De kip moet goed droog zijn, dus niet teveel olie gebruiken. Lekker bij witte rijst of als snack bij de borrel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng ajam kering recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven