Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Romige kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de kipfilet in de bouillon aan de kook. Kook in 10 minuten zachtjes gaar. Neem de kipfilet uit de bouillon en snijd in plakjes.
Bewaar de bouillon.
Kook ondertussen de rijst volgens aanwijzing verpakking en giet af.
Smelt in een pan de boter, voeg de bloem toe en bak 1 minuut mee.
Schenk de wijn en 400 ml van de achtergehouden bouillon scheutje voor scheutje en al kloppend met een garde bij. Klop tot een gladde saus.
Maak de saus af met de slagroom en zout en peper naar smaak, voeg de kip toe en verwarm nog 1 minuut zonder het gerecht te laten koken.
Strooi er de groene kruiden en de lente-ui overheen.
Hak de pistache noten grof en meng ze dor de rijst.
Schep de rijst op de borden en verdeel het kipmengsel eroverheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven