Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerbakmie met shii-take en broccoli recept
Roerbakmie met shii-take en broccoli recept

Roerbakmie met shii-take en broccoli


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de broccoli schoon en verdeel hem in kleine roosjes. Snijd de dunne stelen die overblijven in plakjes en houd ze apart. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de uien met de knoflook, de gemberwortel en de broccoliplakjes 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de kip toe en bak hem op een hoog vuur al omscheppend bruin. Schep de broccoliroosjes en de paddestoelen erdoor en roerbak alles totdat de broccoli beetgaar is. Schep de uitgelekte mie, de sojasaus, de sherry, de bosui en peper en zout naar smaak erdoor en bak alles al omscheppend totdat het gerecht door en door warm is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roerbakmie met shii-take en broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Roerbakmie met shii-take en broccoli heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ziet er lekker uit!
    Anouk gaf dit recept op 23 februari 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven