Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijst met kalkoen, paprika, tomaat & dille recept
Rijst met kalkoen, paprika, tomaat & dille recept

Rijst met kalkoen, paprika, tomaat & dille


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rijst afkoken. Alle groenten en t vlees zoals hierboven beschreven snijden. Vlees aanbraden zodat t bruin kleurt. Even uit de pan halen en apart houden onder aluminiumfolie, om uitdrogen te voorkomen. In pan paprikapoeder, cayennepeper en zout strooien, even aanbakken met ui en knoflook. vlees weer toevoegen. Paprika toevoegen en meebakken. Tomaten toevoegen en meebakken (niet aanbakken). Kookroom of Alpro soja toevoegen samen met de dille. Al roerend verwarmen, zodat de tomaten met de room een saus worden. de tomaten mogen wat uit elkaar vallen. de saus is soms wat dun, maar dat ligt aan t product wat je gebruikt. niet laten koken om schifting te voorkomen. Als de saus voldoende warm en 'gebonden' is, opdienen met de rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rijst met kalkoen, paprika, tomaat & dille recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven