Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Provencaalse kipcasserole met tomaat recept
Provencaalse kipcasserole met tomaat recept

Provencaalse kipcasserole met tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruis de tomaten in, leg ze enkele tellen in kokend water, pel ze en snijd ze in parten. Borstel de kastanjechampignons schoon en halveer ze. Bestrooi de kip met peper, zout en bloem. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kip hierin rondom goudbruin. Voeg de kruiden en olijven toe en giet de wijn erover. Stoof dit met het deksel op de pan 25 minuten. Voeg de laatste 10 minuten de kastanjechampignons en de tomaten toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit provencaalse kipcasserole met tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven