Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige kip met rijst recept
Pittige kip met rijst recept

Pittige kip met rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kippenblokjes bakken in wat boter en uit de pan nemen. Ondertussen de rijst koken. Dan de ui, champignons en de paprika in het bakvet bakken. Kip weer terug in de pan doen en de sambal en ketjap toevoegen. Dan het sap van het blikje ananas erbij doen en de tomatenpuree. Voor het opdienen de stukjes ananas toevoegen. Lekker met gekookte rijst. Eventueel verse koriander over de gekookte rijst strooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittige kip met rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven