Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pilav recept
Pilav recept

Pilav


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd het vlees, de paprika's, uien, champignons en perziken in kleine dobbelstenen.
Bak het vlees in een hapjespan met boter. Doe de sambal en ketjap erbij en laat het gaar bakken.
Doe in een grote pan een beetje boter en voeg hierbij eerst de boter en daarna eerst de paprika's.
Laat deze een beetje smoren.
Nadat het een paar minuten aan het garen is, de champignons erbij voegen.
Voeg een beetje perziksap toe.
Dan de perziken erin en al het sap plus het blikje tomatenpuree.
Wanneer het vlees gaar is die bij de groenten doen.
Het geheel opdienen met witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pilav recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven