Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pilaf ala Simone recept
Pilaf ala Simone recept

Pilaf ala Simone


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzingen op het pak. Snijd ondertussen de kip in blokjes. Verhit de olie in de pan, bak hierin de blokjes kipfilet net aan gaar. Snijd ondertussen de uien in stukjes (formaat naar eigen wens) Doe de uien bij de kip in de pan en bak dit lekker door en laat de kip goed garen. Snijd ondertussen de perziken in gelijke grote van stukjes als de kip. Bewaar het sap uit het blik. Doe als de kip goed gaar is de perzikblokjes erbij en hussel alles goed door elkaar en lekker laten doorwarmen. Hierna het blikje tomatenpuree erdoorheen doen. Daarna de rijst, die inmiddels klaar is, erdoorheen husselen. Als alles weer goed warm is doe je tot slot het perzikensap uit het blik er doorheen, nogmaals even goed doorwarmen en dan, Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pilaf ala simone recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven