Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pikante kalkoen uit de wok recept
Pikante kalkoen uit de wok recept

Pikante kalkoen uit de wok


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de sinaasappel schoon onder heet water, rasp de schil en pers de vrucht. Verhit 2 eetlepels olie in een wok, roerbak de kalkoen 5 minuten en schep deze uit de pan. Fruit de ui en knoflook in het bakvet van de kalkoen. Voeg sinaasappelrasp en sap, sambal, tomatenketchup, sojasaus en gemberpoeder toe en verwarm dit tot een saus. Leg de kalkoenstukjes in de saus en laat zachtjes 10 minuten stoven. Verhit de rest van de olie en roerbak hierin de bosui, champignons en paksoi 3 minuten. Serveer de groenten in een kom met daarop de kalkoen uit de wok.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pikante kalkoen uit de wok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven